ویلیام شکسپیر
”ویلیام شکسپیر“ در ۲۳ آوریل سال ۱۵۶۴ متولد شد.فردای این روز یعنی ۲۴ آوریل در ”استراتفورد“ غسلتعمید داده شد. ”ویلیام شکسپیر“ بزرگترین فرزندپسر ”جان شکسپیر“ و سومین فرزند از هشت فرزند اوبود. پدرش، بازرگان محلی سرشناس و مادرش ”مریآردن“، دختر یکی از مالکان عضو ”کلیسای کاتولیکرم“ بود.
به احتمال زیاد: ”شکسپیر“ در مدرسهٔ صرف و نحومحلی تحصیل کرد و به عنوان پسر بزرگتر، به رسم آنزمان: باید در فروشگاه پدرش شاگردی میکرد، ولی بنا بهروایتی، به دلیل ورشکسته شدن پدرش، ناچار به شاگردیدر یک قصابی شد. براساس شواهد، میتوان گفت که اودر دوران جوانی، زمان زیادی را به شکار و تفریح بابازشکاری پرداخته است؛ چرا که در نمایشهای او،میتوان رد پای دانش این دو کار را یافت ؛ چیری که بادیگر نمایش نامهنویسان آن دوره به طور کامل تفاوتدارد.
”ویلیام شکسپیر“ در سال ۱۵۸۲ با ”آنها تاوی“،دختر یک کشاورز ازدواج کرد. آنان در سال ۱۵۸۳صاحب اولین فرزند دختر خود ”سوزانا“ و در سال۱۵۸۵ صاحب دوقلوهای خود که یک پسر و یک دختربود، شدند.
در سال ۱۵۸۸ به لندن نقل مکان کرد و در سال ۱۵۹۲ بهعنوان یک هنرپیشه و نمایش نامه نویس موفق، مطرحشد. با چاپ دو مجموعه شعر داستانی عاشقانهٔ”ونوس و آدونیس“ و ”هتک ناموس لاکرک” در سال۱۵۹۴ و انتشار غزلیات او در سال ۱۶۰۹، “شکسپیر“ بهعنوان شاعر محبوب و نابغه دوره رنسانس شناختهشد. در مجموعه غزلیات او نمیتوان به احساسهایشدیدی که در نمایش نامههای او یافت میشود، دستیافت؛ در عوض میتوان به احساسهائی ناب برخورد درحقیقت، شهرت ادبی ”شکسپیر“ بیشتر ریشه در ۳۸نمایش نامه او دارد این نمایش نامهها هیچ گاه نزد قشرتحصیل کرده دورهٔ او، که به نمایش نامههای انگلیسیفقط به چشم نوعی سرگرمی عامیانه و مبتذلمینگریستند، ارزشی نیافتند نمایش نامههای”شکسپیر“، نسبت به دیگر نمایشنامهنویسان هم او،بیشتر در حضور ملکه الیزابت اول و ”شاه جیمز“ به اجرادر آمد. بعد از سال ۱۶۰۸ کارهای دراماتیک ”شکسپیر“کمتر شد و به نظر میرسد که در این دوران: او بیشترزندگی خود را در استراتفرود گذرانده است. او درزادگاهش، در خانهای باشکوه که ”New Place“ نامیدهمیشد، به همراه خانوادهاش به عنوان یک شهروندبرجسته زندگی میکرد.
”ویلیام شکسپیر“ در ۲۳ آوریل ۱۶۱۶ فوت کرد و در”کلیسای تثلیث مقدس“، یعنی همان کلیسائی که درسال ۱۵۶۴ تعمید داده شده بود، دفن شد.
مجله شادکامی و موفقیت
ممنون از اطلاعاتی که دادین.ولی ای کاش نام اثارش رو هم می نوشتین