زندگینامه فروچیو لامبورگینی – بنیان گذار کمپانی لامبورگینی
[رای ها : ۴ امتیاز : ۵]
پادکست زندگینامه فروچیو لامبورگینی بنیان گذار کمپانی لامبورگینی
بیوگرافی فروچیو لامبورگینی (زندگینامه بزرگان)
فروچیو لامبورگینی کارآفرین ایتالیایی و مؤسس کمپانی خودرو سازی لامبورگینی است، که فعالیت خود را با هدف تولید اتومبیل های ایده آل و لوکس آغاز کرد. این کمپانی همچنان در زمینه ی طراحی و ساخت خودروهای سوپر اسپرت کار می کند. دوستان عزیز سایت پرورش افکار برای آشنایی بیشتر و اطلاع از زندگی نامه فروچیو لامبورگینی با ما همراه باشید.
دوران کودکی
در شرح زندگی نامه فروچیو لامبورگینی این گونه آمده است که وی در ۱۸ آوریل ۱۹۱۶ در شهر «بولونیا» واقع در شمال ایتالیا به دنیا آمد. پدرش «آنتونیو» و مادرش «اولینا» هر دو به مزرعه داری و کشاورزی مشغول بودند. اگرچه فروچیو در دوران کودکی و نوجوانی سعی می کرد در امور مزرعه و کشاورزی به والدین خود کمک کند، اما به این کار علاقه ای نداشت. او از همان زمان کودکی عاشق ماشین آلات بود، به گونه ای که در اکثر اوقات پدر و مادرش او را در حال جدا کردن یا سر هم کردن قطعات و وسایل می دیدند.
در دوران نوجوانی در یکی از انبارهای مزرعه برای خود یک کارگاه کوچک ریخته گری ساخت تا به ریخته گری قطعات ماشین آلات مشغول باشد. پدر و مادر فروچیو که متوجه علاقه ی فراوان او به ماشین ها شده بودند، به این فکر افتادند تا او را در مدرسه ی فنی «فراتلی تادیا» ثبت نام نمایند. تحصیل در دبیرستان فنی اشتیاق او را به ماشین ها بیشتر کرد.
فروچیو بعد از اتمام تحصیلات خود در رشته ی ماشین های صنعتی و کشاورزی در سال ۱۹۴۰ وارد ارتش شد و در قسمت نیروی هوایی سلطنتی مشغول به کار شد.
آن زمان ایتالیا درگیر جنگ جهانی دوم بود و فروچیو به عنوان یکی از تعمیرکاران اصلی وسایل نقلیه نظامی در ارتش مشغول به کار شد؛ و در مدت زمان اندکی موفق شد به عنوان کسی که می تواند با کمترین امکانات هر وسیله ای را تعمیر کند، معروف شود و به عنوان سرپرست بخش تعمیرات خودروهای پادگان منصوب گردد.
آغاز فعالیت حرفه ای
بعد از جنگ، فروچیو خیلی سریع گاراژ خود را راه اندازی کرد و بیرون از تعمیرگاهش از باقی مانده های ماشین آلات نظامی از رده خارج و تجزیه قطعات آن ها تراکتورهایی را ساخت. ساخت تراکتور آن هم از یک سری خودروهای جنگی واقعا کاری دشوار بود ولی با تعمیر و طراحی مجدد خودروهای جنگی توانست به موفقیت های بیشتری دست پیدا کند. به گونه ای که موفق شد طراحی و ساخت نخستین تراکتور خود را با نام «کاریوکا» شروع کند.
فروچیو لامبورگینی یک ماشین مدل فراری خرید که دارای مشکلات زیادی بود و آن مشکلات را نمی توانست از طریق نمایندگی ها حل کند، به همین دلیل به مودنا رفت تا به صورت رو در رو با «اِنزو فراری» ملاقات کند و مشکلات فراری را با او در میان بگذارد. اما اِنزو فراری با بی ادبی پاسخ او را داد و در جواب گفت: «مشکل از فراری نیست، مشکل از کشاورز آن است!» فروچیو بعد از شنیدن این جواب تصمیم گرفت اتومبیل 250GT را برای رقابت با کمپانی فراری بسازد به گونه ای که هیچ تولید کننده ای قادر به ساخت آن نباشد.
فروچیو لامبورگینی عاشق اتومبیل های سریع بود. در سال ۱۹۴۷ با تقویت یک خودروی فیات یک ماشین مسابقه ای تولید کرد و در سال ۱۹۴۸ با این اتومبیل در یک مسابقه محلی شرکت کرد. در سال ۱۹۴۹ لامبورگینی کمپانی خودش را تاسیس کرد. این کمپانی کار خود را با تولید سیستم های هوایی گرمازا و سرمازا آغاز نمود.
فروچیو لامبورگینی در سال ۱۹۶۲ برای شروع یک کسب و کار جدید برنامه ریزی های خود را به طور جدی آغاز کرد و شرکت «اتومبیل فروچیو لامبورگینی» را در سانتاآگاتای بولونیا تاسیس نمود. او مکان و موقعیت کارخانه را بسیار دقیق تعیین کرده بود، به گونه ای که هم به سایر کارخانه های لامبورگینی مانند تراکتورسازی و سیستم های تهویه نزدیک بود و هم در مسیر کارخانه های فراری و مازراتی قرار گرفت.
رؤیای ساخت اتومبیل سبب شد که فروچیو در سال ۱۹۶۳ تصمیم بگیرد اتومبیل های مدرن بسازد. صحبت هایی که بین فروچیو و اِنزو فراری که برای ساخت کلاچ های با کیفیت صورت گرفت، این دو شرکت را به رقبای سرسختی برای یکدیگر تبدیل کرد. لامبورگینی تصمیم گرفت هرگز از اتومبیل های فراری استفاده نکند و با ساخت سوپر اسپرت های فوق العاده ی خودش فراری را شکست دهد.
کمپانی لامبورگینی تمام قطعات مورد نیاز برای اتومبیل هایش را داخل کارخانه ی خودش تولید می کرد. فروچیو برای تولید خودروی رویایی خودش یک گروه از مهندسان خبره تشکیل داده بود، ماشین موردنظر آن ها باید تست جاده ای را با موفقیت پشت سر می گذاشت. او در سال ۱۹۶۴ «گیربکس پنج دنده ی زِد اف» را ساخت، که به یکی از بهترین گیربکس های ساخته شده در آن زمان تبدیل شد. همان موقع بود که لامبورگینی توانست خود را به عنوان رقیب جدی کمپانی فراری به دنیا معرفی کند.
اولین مشکلات در سال ۱۹۷۴ پدیدار شدند. بخش تراکتور سازی لامبورگینی سفارش بزرگی دریافت کرد که فروچیو را برای افزایش ظرفیت تولید و خرید مواد مورد نیاز مجبور کرد که سرمایه ی فراوانی را هزینه کند. اما این سفارش لغو شد. فروچیو هنوز شانس زیادی داشت ولی برای افزایش ظرفیت تراکتور سازی مجبور شد شرکت را به شرکت «سِیم» بفروشد. شرکتی که نهایتاً توسط «فیات» خریداری شد و این مشکل فروچیو را برای ادامه ی کار دلسرد کرد.
تولید اتومبیل ها رویایی این شرکت از ۳۵۰ دستگاه در سال ۱۹۸۹ به ۲۵۰۰ دستگاه در سال ۱۹۹۴ رسید. این کمپانی همچنان یکی از بهترین تولید کننده های اتومبیل های اسپرت در جهان است و چندی پیش درآمدی بالغ بر ۸۰ میلیون دلار به دست آورد که در مقایسه با ۶۵۰ میلیون دلار سال ۲۰۰۸ کاهش چشم گیری داشته است. در حال حاضر این کمپانی تحت مالکیت شرکت آلمانی «آئودی» قرار دارد و مدل های جدید این شرکت مثل «گالاردو» و «مورسیه لاگو» در زمان مالکیت آئودی بر این شرکت به بازار ارائه شدند.
عکس های فروچیو لامبورگینی
بازنشستگی فروچیو لامبورگینی
فروچیو لامبورگینی پس از خارج شدن از تجارت اتومبیل، کار خود را در سایر شرکت هایش از جمله لامبورگینی کالور و سیستم های تهویه ادامه داد. پس از مدتی در سال ۱۹۷۴ به طور رسمی بازنشستگی خود را اعلام کرد و از دنیای صنعتی خداحافظی کرد. فروچیو پس از بازنشستگی به ریشه های کشاورزی خود بازگشت و گاهی با شکار خودش را سرگرم می کرد. همچنین یک زمین گلف طراحی کرد و چندین تجارت کوچک را مدیریت کرد و به این امور ادامه داد.
درگذشت فروچیو لامبورگینی
فروچیو لامبورگینی در ۲۰ فوریه سال ۱۹۹۳ یعنی در سی امین سالگرد تاسیس کمپانی خود، بر اثر یک حمله ی قلبی در بیمارستان سیوسترینی پروجیا از دنیا رفت.
تمام شرکت هایی که فروچیو تاسیس کرده بود پس از مرگ او همچنان فعالیت خود ادامه داده اند البته برخی از فعالیت ها و سیاست های خود را تغییر داده اند. «تونیو» فرزند بزرگ فروچیو، برند خود را با نام تونیو لامبورگینی تاسیس نمود و در زمینه ی فروش لوازم تزئینی، لباس و طراحی شهری مشغول است. «پاتریزیا» دختر او نیز مدیریت و اداره ی کارخانه ی دیگر فروچیو را در شهر اومبریا بر عهده دارد. پاتریزیا موفق شد در سال 1995 موزه ای از میراث و املاک پدرش برپا کند که این موزه پس از گذشت چند سال در سال 2014 از فرارا به بولونیا انتقال داده شد.