زندگینامه چارلز سیمونی – کارآفرین
بیوگرافی چارلز سیمونی (زندگینامه بزرگان)
دوستان عزیز سایت پرورش افکار در این مقاله قصد داریم زندگی نامه چارلز سیمونی یکی از بزرگان دنیای تکنولوژی را مورد بررسی قرار دهیم. وی در طول زندگی خود موفقیت های زیادی را به دست آورده و تجربه های جالبی کسب نموده است. در ادامه مطلب می خواهیم چگونگی موفقیت وی و همچنین خلاصه ای از زندگینامه چارلز سیمونی این چهره موفق را بررسی نماییم.
تعداد نرم افزارهای کامپیوتری در دنیای امروز تکنولوژی به قدری افزایش پیدا کرده است، که گاه این سوال را در ذهن ما به وجود می آورد که آیا واقعا این تعداد نرم افزار برای انجام کارهای رایانه ای ضروری است؟ به عبارتی دیگر آیا تنوع موجود در زمینه ابزارهای رایانه ای مثل وجود داشتن چند مرورگر اینترنت و یا چند پخش کننده رسانه می تواند کمک کننده باشد یا خیر؟!
با کمی تفکر و هم چنین نگاهی به سرنوشت شرکت های بزرگ الکترونیکی و نرم افزاری به این نتیجه دست خواهیم یافت که در دنیای تکنولوژی تنها شرکتی که بهترین است باقی می ماند و سایر شرکت ها از بین می روند. در صورتی که بیل گیتس را ثروتمندترین میلیاردر دنیای شرکت های نرم افزاری بدانیم، چارلز سیمونی تنها یک سرمایه دار معمولی می باشد، اما این بدین معنا نیست که نمی توانیم او را جزو بزرگان دنیای تکنولوژی به حساب آوریم. در این مطلب همراه ما باشید تا با هم نگاهی به زندگی نامه چارلز سیمونی داشته باشیم.
دوران کودکی و نوجوانی
چارلز سیمونی هم مانند عده ی بسیاری از بزرگان دنیای کامپیوتر از جمله مهاجرانی است که از کشوری خارجی به خاک ایالات متحده آمریکا پا گذاشته است. چارلز در تاریخ دهم سپتامبر سال ۱۹۴۸ به دنیا آمد. خانواده ی او از اهالی قدیمی اروپای شرقی بودند و در کشور مجارستان زندگی می کردند. جنگ جهانی دوم شرایط نامناسبی را در کشورهای اروپای شرقی به وجود آورده بود و مجارستان نیز از این شرایط نامساعد مستثنا نبود.
چارلز به دلیل وضعیت بد اقتصادی خانواده ی خود مجبور بود تا در دوران تحصیل پس از آن که روز به پایان رسید، شب ها به صورت پاره وقت به کار کردن در محیط مدرسه بپردازد. البته این شرایط تنها محدود به اوضاع چارلز نبود، بلکه بسیاری از هم سن و سال های او نیز برای به دست آوردن پول می بایستی شب تا صبح را کار می کردند و سپس صبح ها به مدرسه و درس خواندن می پرداختند. این شرایط سخت از چارلز سیمونی شخصیتی خاص ساخته بود. کسی که در این اوضاع توانسته بود خودش را بالا بکشد، مطمئنا خواهد توانست تا در آینده به یکی از موفق ترین افراد دنیا تبدیل شود.
نگهبانی از کارگاه کامپیوتر مدرسه کاری بود که چارلز در دوران تحصیل به انجام آن می پرداخت و بدین ترتیب می توانست اندک پولی را برای خودش و خانواده اش جمع آوری کند. از طرفی این نگهبانی چارلز سیمونی از کارگاه کامپیوتر او را نسبت به دنیای رایانه ها و ابزارهای الکترونیکی علاقه مند کرده بود. او که چندین ساعت در مدرسه به مراقبت از این رایانه های قدیمی می پرداخت، مدتی را هم به کار کردن با آن ها اختصاص می داد و در نتیجه در طی این مدت در این زمینه متخصص شده بود.
روزها گذشت تا این که آشنایی چارلز با این ابزارهای رایانه ای به کمک او آمد و در آن جا به کمک یکی از مهندسانی که سیستم های رایانه ای را تعمیر می کرد، به آموختن برنامه نویسی کامپیوتر پرداخت. مهارت در برنامه نویسی کامپیوتر آن هم در زمانی که ابزارهای رایانه ای در جهان به پیشرفت امروزی دست پیدا نکرده بودند، یکی از چیزهایی بود که چارلز را از بقیه هم سن و سال هایش جدا می کرد.
او از مدرسه فارغ التحصیل شد و در نتیجه به قدری در علوم رایانه ای متخصص بود که توانست با تیزهوشی برنامه ای کامپیوتری را بنویسد و آن را به یک شرکت دولتی بفروشد. بدین ترتیب چارلز سیمونی از همان دورانی نوجوانی توانست خودش را در دنیای تکنولوژی ثابت کند و نشان دهد که در آینده می تواند به یکی از افراد قدرتمند دنیای تکنولوژی تبدیل شود.
آغاز فعالیت حرفه ای
پس از کسب تبحر فراوان در برنامه نویسی کامپیوتر و نوشتن برنامه های اختصاصی، وقت آن فرا رسیده بود که چارلز برای پیشرفت خود برنامه ای جدی را ترتیب دهد. بدین ترتیب او تصمیم گرفت تا در سال ۱۹۶۶ به مقصد دانمارک حرکت کند و پس از ورود به خاک این کشور در یک کمپانی به نام Als Regnecentralen مشغول به کار شود.
ولی پس از مدتی، با توجه به آن که حتی دانمارک هم برای پیشرفت فردی مثل سیمونی کافی نبود، تصمیم گرفت تا به یک کشور بهتر مهاجرت کند و در آن جا استعداد خود را نشان دهد. به همین دلیل پس از دو سال کار کردن در کشور دانمارک، در سال ۱۹۶۸ تصمیم گرفت تا خاک دانمارک را به مقصد ایالات متحده آمریکا ترک کند.
عکس های چارلز سیمونی
ورود به کشور آمریکا و پیگیری تحصیل
پس از ورود به خاک آمریکا چارلز سیمونی تصمیم گرفت تا تحصیلات آکادمیک خود را به صورت جدی پیگیری کند. به همین منظور به دانشگاه برکلی وارد شد و چهار سال بعد موفق شد تا مدرک لیسانس خود را از این دانشگاه دریافت نماید. چارلز سیمونی مدرک لیسانس خود را برای کار کردن و استخدام در شرکت های معتبر آمریکایی کافی نمی دانست و به همین جهت تصمیم گرفت تا برای رسیدن به مدارج بالاتر به کسب مدرک فوق لیسانس دست بزند. به همین منظور به دانشگاه استنفورد وارد شد و در آن جا مشغول به تحصیل شد.
شرایط اقتصادی بسیار خوب آمریکا باعث می شود تا تمام دانشجوهای کاربلد پس از مدتی در شرکتی معتبر استخدام شوند؛ چارلز هم در دوران تحصیل خود در استنفورد به استخدام کمپانی Xerox PARC در آمد. شرکت Xerox PARC اگرچه در ابتدای کار به موفقیت چندانی نرسیده بود، اما پس از مدتی و با به کار گیری افرادی چون چارلز سیمونی توانست به یکی از کمپانی های بزرگ دنیای تکنولوژی تبدیل شود. به گونه ای که این شرکت در سال ۲۰۰۲ به یک کمپانی مستقل تبدیل شد. دکتر پیک یکی از فیزیک دان های معروف جهان، موسس این شرکت بود. چارلز سیمونی در این شرکت توانست افتخار کار کردن در کنار بزرگانی همچون آلن کی، باتلر لمپسون و روبرت مت را به دست آورد.
پس از مدتی چارلز سیمونی برنامه ی لمپسن را که در زمان خود، انقلابی در زمینه ی نرم افزارهای کامپیوتری بود را نوشت و توانست به یکی از مشهورترین افراد دنیای تکنولوژی در آن زمان تبدیل گردد. در سال ۱۹۸۱ به خاطر اصرار مت کالف، شخصا به دیدار بیل گیتس رفت و بدین ترتیب به استخدام این کمپانی در آمد. او ابتدا در این شرکت کار نظارت بر روی نرم افزارهایی چون ورد و اکسل را انجام می داد. چارلز در مایکروسافت به موفقیت های بسیاری رسید و در سال ۲۰۰۲ تصمیم گرفت تا از این شرکت خارج شود و کمپانی شخصی خود را با نام International software تاسیس کند.
هم چنین علاقه ی چارلز سیمونی به دنیای فضا سبب شد که در سال ۲۰۰۶ یکی از توریست های فضایی شود و برای ده روز به ایستگاه فضایی ISS سفر کند. دریافت مجوز پزشکی از Russian Federal Space Agency و ورود به سفینه Soyuz TMA-10 از دیگر موفقیت های چارلز سیمونی می باشد.
عالی
http://Www.pars-crane.com