زندگینامه ابیگل جانسون کارآفرین موفق دنیای تجارت
شاید بیشتر شما فکر کنید که همه ی میلیاردرهای جهان مرد هستند و این آقایان هستند که در جمع بهترین کارآفرین ها و تاجران دنیا قرار دارند. اما این تصوری اشتباه می باشد و بسیاری از زنان نیز هر ساله در جدول ثروتمندترین افراد جهان قرار می گیرند. ابیگل جانسون نیز یکی از زنانی می باشد که ثروت بسیاری را در اختیار دارد و با استفاده از خلاقیت و نوآوری خود توانسته است، روز به روز به ثروت چندین میلیاردی خود اضافه کند. خانم ابیگل جانسون هر ساله در جمع میلیاردرهای موفق زن دنیا قرار دارد و حتی در بعضی از سال ها در لیست مجله ی فوربس در رده ی ثروتمندترین افراد دنیا نیز قرار گرفته است. با ما در این مطلب همراه باشید تا با هم نگاهی به زندگینامه ابیگل جانسون این بانوی موفق داشته باشیم و دلایل رسیدن وی به جایگاه فعلی را بررسی نماییم.
دوران کودکی و نوجوانی ابیگل جانسون
ابیگل جانسون در تاریخ ۱۹ دسامبر سال ۱۹۶۱ میلادی، در ایالت ماساچوست آمریکا متولد شد. وی فرزند ادوارد جانسونر، یکی از میلیاردرهای مشهور جهان می باشد و به کمک ثروت بسیار زیاد پدر خود توانست خیلی زود پله های موفقیت را بپیماید. خانم جانسون از جمله تحیلیگرهای اقتصادی مشهور در جهان می باشد و این به خاطر تحصیل او در مراکز علمی معتبر جهان می باشد.
ابیگل از همان دوره ی کودکی و طبق برنامه ریزی مهمی که پدرش برای او کرده بود توانست به مراتب والایی در زندگی خود دست پیدا کند. او پس از پایان دوره ی دبیرستان، وارد دانشگاه شد و در آن جا با تحصیل در رشته ی مدیریت، آماده ی ورود به زمینه ی کاری پدرش شد. همان طور که اشاره کردیم پدر ابیگل جانسون از میلیاردرهای معروف آمریکا بود و به خاطر در اختیار داشتن چندین شرکت معتبر در سطح جهان همواره از او به عنوان یکی از موفق ترین کارآفرین ها و تاجرهای دنیا یاد می شد.
آغاز فعالیت حرفه ای
همان طور که می دانید فعالیت در حرفه ی تجارت برای یک زن سختی های خود را به همراه خواهد داشت. به ویژه در زمانی که ابیگل جانسون شروع به تحصیل در رشته ی مورد نظرش کرد، نگاه سنتی نسبت به زن و مرد و کار کردن زنان به عنوان تاجر در کشوری چون آمریکا نیز وجود داشت. اما ابیگل به لطف ثروت پدرش توانست به کار تجارت ورود پیدا کند و مدتی بعد به عنوان یکی از موفق ترین تاجران دنیا شناخته شود. به عبارتی شاید اگر پدر ابیگل از ثروتمندان آن دوره به حساب نمی آمد، او نیز به هیچ وجه نمی توانست به جایگاه و مرتبه ی کنونی خویش دست پیدا کند.
استعداد ذاتی یا ثروت پدر؟!
اما ثروتمند بودن یک مسئله است و حفظ و حتی افزایش دادن آن ثروت بحثی دیگر. ابیگل نیز می توانست مانند بسیاری از فرزندان میلیاردرهای جهان به استفاده از ثروت پدرش بدون اندکی تفکر و تامل بپردازد و در نهایت زندگی راحتی را برای خودش رقم بزند. اما ابیگل جانسون چنین شخصیتی نداشت. او دوست نداشت که برای همیشه زیر بار منت پدرش باشد. درست است که پدر او جزو ثروتمندترین افراد دنیا به حساب می آمد، اما ابیگل به هیچ وجه دوست نداشت که مردم دنیا او را به خاطر خوردن و تصاحب مال پدرش بشناسند، به همین دلیل هم بود که وارد دانشگاه شد و سعی کرد مدرک تحصیلی خود را از یکی از معتبرترین دانشگاه های جهان تصاحب کند. پس از مدتی توسط پدرش وارد کسب و کار شد و در آن جا توانست خودی نشان دهد.
پدر هم که استعداد ذاتی دخترش را در کار تجارت دیده بود، تصمیم گرفت تا مسئولیت سنگین تری را در اختیار ابیگل قرار دهد؛ مسئولیتی که می توانست هم برای ابیگل جانسون و هم برای دارایی پدرش نقشی تعیین کننده باشد. پدر ابیگل این ریسک را کرد و یکی از مهم ترین سمت های شرکت خود را در اختیار دخترش قرار داد. ابیگل جانسون که ارزش فرصت ها را به خوبی می شناخت، تمام سعی خود را به کار گرفت تا نتیجه ی اعتماد پدر را به بهترین شکل ممکن بدهد. به همین منوال او توانست رشدی صعودی را در میزان دارایی های شرکت پدر به وجود آورد و در نتیجه از عهده ی مسئولیتی که به وی داده شده بود سربلند بیرون آید.
ابیگل جانسون در بین ثروتمندترین زنان دنیا
در جدول ثروتمندترین افراد دنیا زنان زیادی حضور دارند. زنانی که هر کدام به نحوی موفق شده اند در این جدول حضور پیدا کنند. هر کدام از این افراد نیز سختی های فراوانی را برای رسیدن به این مقام و مرتبه کشیده اند. برای نمونه باربارا کاکس آنتونی و آن کاکس دو خواهری هستند که در این جدول حضور دارند و صاحب ۷.۱ میلیارد دلار ثروت می باشند. جالب است بدانید که تحصیلات این دو خواهر دیپلم می باشد و آن ها با آشنایی با چم و خم کار موفق شده اند به جمع ثروتمندترین افراد دنیا راه پید کنند. اما قرار داشتن این دو خواهر در جمع ثروتمندترین زنان دنیا به معنای پولدارترین آن ها نمی باشد. در حال حاضر ابیگل جانسون که در دوران میانسالی به سر می برد، با در اختیار داشتن ثروتی معادل ۱۵ میلیارد دلار در رده ی پانزدهم ثروتمندترین شهروندان ایالات متحده آمریکا قرار گرفته است. در رده بندی کلی نیز خانم جانسون در رده ی چهل و سوم میلیاردرهای جهان قرار گرفته است که این رده بندی ها او را جزو مهم ترین افراد جهان قرار داده اند. ابیگل جانسون به خوبی توانست ثروت پدر خود را کنترل کند و حتی آن را به سطحی بالاتر از زمان مدیریت پدر برساند.
ابیگل جانسون به همراه فرزندان و همسرش در شهر محل تولدش یعنی بوستون زندگی می کند. او که صاحب دو فرزند می باشد به همراه برادر خود مدیریت شرکت FIDELITY INVESTMENTY را بر عهده دارد. میزان دارایی های شرکت FIDELITY INVESTMENTY در حال حاضر مبلغی بالغ بر ۵.۱ تریلیون دلار می باشد که آن را در دسته ی موفق ترین شرکت های دنیا قرار می دهد.
زمینه کاری شرکت FIDELITY INVESTMENTY فعالیت های مالی و اعتباری می باشد و حضوری فعال در رسانه ها و هم چنین سرویس های حمل و نقل نیز دارد. سرویس اتوبوس رانی بین شهری هم اکنون تحت نظر این کمپانی فعالیت دارد و آژانس های کاریابی بسیاری نیز هستند که با مجوز این شرکت مشغول فعالیت می باشند.
ابیگل جانسون صاحب بسیاری از روزنامه های مشهور شهر بوستون نیز می باشد که البته آن ها را به هرالد واگذار نموده است. گفتنی است که در سال ۲۰۰۷ میلادی، ابیگل جانسون از ریاست شرکت مذکور استعفا داد و سکان هدایت کمپانی را به برادر خود، «ند» واگذار کرد. ابیگل دلیل این کار را فعالیت های شخصی و هم چنین پیشرفت شرکت عنوان کرده است.