زندگینامه استیو بالمر مدیرموفق شرکت مایکروسافت
دوستان عزیزم در این مقاله قصد داریم به معرفی زندگی نامه استیو بالمر یکی از افراد موفق و تاثیرگذار دنیای تکنولوژی بپردازیم. کسی که در شرکت مایکروسافت و در کنار بیل گیتس از افراد شناخته شده ای است و تاکنون توانسته قدم های بسیار بزرگی در رشد و ارتقای این عرصه بردارد.
استیو بالمر یکی از شناخته شده ترین مدیران عرصه ی تکنولوژی می باشد که به سبب سابقه ی کاری طولانی در کمپانی مایکروسافت، در سطح جهان شناخته شده می باشد. استیو بالمر علاوه بر کار در مجموعه ی مایکروسافت ریاست هیات های مختلف تکنولوژی را در کشورهای مختلف بر عهده داشته است و همواره جزو افراد اصلی جشنواره های مربوط به دنیایی فناوری در جهان بوده است. استیو بالمر هم چنین در جمع ثروتمندترین افراد جهان نیز قرار گرفته است. به طوری که ثروت او بر طبق اطلاعات مجله ی فوربس در پایان سال ۲۰۱۳ میلادی، چیزی در حدود ۱۵.۲ میلیارد دلار تخمین زده شده بود.
دوستان عزیز با ما در این مقاله همراه باشید تا با یکدیگر نگاهی به زندگی نامه استیو بالمر این بزرگمرد فعال در دنیای تکنولوژی داشته باشیم.
دوران کودکی و نوجوانی استیو بالمر
استیو بالمر در تاریخ ۲۴ مارس سال ۱۹۵۶ در ایالت میشیگان آمریکا به دنیا آمد. پدر او از مهاجران سوییسی بود که به خاک آمریکا وارد شده بودند و مادرش نیز از یهودیان بلاروس بود. استیو دوره مدرسه را در آمریکا گذراند و در این کشور نیز به دانشگاه رفت. بالمر در مورد نقش پدرش در تحصیل او و پیشرفتش در زندگی بارها سخن گفته و اعلام کرده تنها دلیل مهاجرت پدر او از کشورش سوییس به آمریکا دستیابی به هدفی والا بوده و من را نیز در جهت همین اهداف سوق داده است. به همین دلیل بود که از همان ابتدای زندگی تصمیم گرفتم تا مثل پدرم زندگی کنم و به جایگاهی برتر برسم که او و خودم مدنظر داریم.
مدیریت یک مجموعه از جمله کارهایی بود که استیو از همان کودکی به آن علاقه ی بسیار زیادی داشت، به همین دلیل رهبری تیم بسکتبال دبیرستانی که در آن تحصیل می کرد را بر عهده گرفت. در سال ۱۹۷۲ میلادی، استیو موفق شد با گرفتن نمره ی میانگین ۴ از دبیرستان فارغ التحصیل شده و سپس به عنوان دانشجوی برتر شناخته شد. دریافت بورس تحصیلی از دانشگاه هاروارد، یکی از بزرگ ترین افتخارات استیو بالمر می باشد. او به خاطر دریافت نمره ی فوق العاده ی ۸۰۰۰ از آزمون های SAT، موفق شده بود تا بورس تحصیلی یکی از بهترین مجموعه های تحصیلی در جهان را به دست آورد.
در همان سال اول که استیو بالمر به دانشگاه هاروارد وارد شد، توانست ارتباط دوستانه و صمیمانه با بیل گیتس تشکیل دهد و در نتیجه این دو در هاروارد در یک خوابگاه زندگی می کردند. این رابطه ی نزدیک و صمیمی میان بیل گیتس و استیو بالمر ادامه داشت تا جایی که این دو با کمک یکدیگر کمپانی بزرگ مایکروسافت را بنا نهادند.
آغاز فعالیت حرفه ای بالمر
استیو بالمر نیز در دسته ی افرادی قرار می گیرد که هیچ وقت به صورت رسمی کار خود را شروع نکرد. این دسته از افراد مدام در حال تکاپو و تلاش در زندگی خود هستند و برای لحظه ای بی کار نمی شوند، به همین دلیل هم هست که استیو در هیچ یک از مصاحبه های خود شروعی را برای کار حرفه ای خود بیان نکرده است. اما شاید بتوانیم ریاست امور تبلیغاتی دانشگاه هاروارد را حداقل بر روی کاغذ، به عنوان یک فعالیت مهم از سوی استیو بالمر به حساب آوریم. استیو که با نمره ی فوق العاده در رشته ی ریاضیات کاربردی و اقتصاد از همین دانشگاه هاروارد فارغ التحصیل شده بود، بعدها و به سبب دانشی که داشت از سوی مدیران عالی رتبه این دانشگاه به یک سمت رسمی دست پیدا کرد.
پس از مدیریت امور تبلیغاتی نوبت به دستیاری تولید در شرکت procter & Camble رسید و بعد هم دانشگاه Stanford Graduate school of Business به استیو پیشنهاد کار داد و او نیز که کار در این مجموعه را پیشرفتی فوق العاده در مسیر زندگی اش می دید، تصمیم گرفت تا پیشنهاد آن ها را قبول کند. بدین ترتیب علاوه بر کار در این دانشگاه، استیو بالمر تصمیم گرفت تا مدرک کارشناسی ارشد خود را نیز از همین دانشگاه دریافت کند؛ اما همان موقع رفیق قدیمی او یعنی بیل گیتس، پیشنهاد کار در مایکروسافت را برای استیو صادر کرد و استیو نیز از فرصت استفاده کرد و از ادامه ی تحصیل خود در Stanford Graduate school of Business انصراف داد.
نخستین روز فعالیت در مایکروسافت
بیل گیتس رفیق دوران دانشگاه استیو بالمر به سبب اطمینانی که به او داشت یک سمت بسیار مهم را در همان آغاز کار به استیو داد. بدین ترتیب نخستین روز کاری استیو بالمر مصادف بود با مدیریت او در بخش تجاری کمپانی مایکروسافت و شروع روزهای خوب او برای این کمپانی و هم چنین خودش. وی مراتب و پله های ترقی را یکی پس از دیگری طی می کرد و به همین ترتیب در سال ۲۰۰۰ میلادی، به یکی از مهم ترین پست های شرکت مایکروسافت که مدیر اجرایی بود دست پیدا کرد. در آن سال ها مایکروسافت در دسته پرسودترین کمپانی های دنیا قرار داشت و به همین دلیل استیو نیز از حقوق بسیار بالایی در این مجموعه برخوردار بود.
استیو بالمر جزو معدود افراد شاغل در مایکروسافت می باشد که تقریبا کار در همه ی زیر مجموعه های این شرکت را تجربه کرده است. مدیریت بخش های مختلفی چون سیستم عامل، عملیات، بخش فروش و خدمات پس از فروش از جمله بخش های کمپانی مایکروسافت می باشد که استیو بالمر به عنوان مدیر اصلی در آنجا فعالیت می کرده است. همین پله پله طی کردن مدارج و رتبه های این کمپانی باعث شد تا بیل گیتس از بالمر به عنوان یکی از افرادی که در تبدیل این کمپانی به شرکت فعلی نقش داشته است، یاد کند.
سهام دار توییتر
جالب است بدانید که استیو بالمر در سال ۲۰۱۴ و در طی رای گیری که در مایکروسافت انجام شد پس از ۱۴ سال از سکان هدایت این کمپانی کناره گیری کرد و پس از این کناره گیری و دریافت سهم خود از این شرکت، تصمیم گرفت تا ۴ درصد از سهام توییتر را به مبلغ ۸۰۰ میلیون دلار خریداری کند و در نتیجه به سومین سهامدار بزرگ این شرکت تبدیل شود. میزان سهامی که بالمر در حال حاضر از توییتر در اختیار دارد بیشتر از جک دورسی، موسس و مدیر عامل توییتر می باشد و این موضوع که یکی از جالب ترین نکات دنیای تکنولوژی است، نشان می دهد در نهایت پول همه ی حرف ها را در این صنعت می زند.
زندگی خصوصی استیو بالمر
استیو بالمر در سال ۱۹۹۰ میلادی، با کانی اسنایدر که بعد ها جزو کارمندان کمپانی مایکروسافت شد، ازدواج کرد. این دو با یکدیگر صاحب سه فرزند می باشند و خوشبختانه زندگی مشترکشان با هم تا الان موفقیت آمیز بوده است.
جوایز و افتخارات استیو بالمر
جالب است بدانید که استیو بالمر جزو معدود آمریکایی هایی می باشد که موفق شده است نشان لژیون دنور را که بالاترین نشان افتخار فرانسه می باشد دریافت کند. دریافت این نشان، بالمر را در گروه پر افتخارترین روسای کمپانی مایکروسافت قرار داده و بر شهرت او افزوده است.