تاریخ ما
گزیده‌ای از تاریخ و تمدن جهان باستان

زندگینامه انوشه انصاری – نخستین زن فضانورد ایرانی

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

لطفا به این مطلب رای دهید

[رای ها : ۲ امتیاز : ۵]

بیوگرافی انوشه انصاری (زندگینامه بزرگان)

انوشه انصاری نخستین زن ایرانی فضانورد است که رئیس انجمن گردانندگان شرکت فناوری ارتباط از راه دور (TTI) می باشد. وی نخستین زن مسلمان فضانورد هم لقب گرفته و همچنین چهارمین کسی است که خودش تمام هزینه ی سفر فضایی اش را تامین کرده است. جامعه ی ملی فضای آمریکا در سال 2015 میلادی جایزه ی «پیشگام فضا» را به انوشه انصاری این بانوی ارزشمند ایرانی اختصاص داد.

دوستان عزیز سایت پرورش افکار برای آشنایی بیشتر و کسب اطلاع از زندگی نامه انوشه انصاری با ما همراه باشید.

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

دوران کودکی و تحصیلات انوشه انصاری

در شرح زندگینامه انوشه انصاری این گونه آمده است که وی در بیست و یکم شهریورماه ۱۳۴۵ در شهر مشهد به دنیا آمد. تا ۱۸ سالگی در ایران زندگی می کردند اما پس از آن به اتفاق خانواده به ایالات متحده آمریکا مهاجرت کردند.

انوشه تحصیلات تکمیلی دبیرستان را در آمریکا پشت سر گذاشت. پس از آن برای ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی در رشته ی مهندسی الکترونیک و علوم کامپیوتر در دانشگاه جرج میسون پذیرفته شد. او با موفقیت مدرک لیسانس خود را دریافت کرد و برای ادامه تحصیل در رشته ی مهندسی الکترونیک در مقطع کارشناسی ارشد به دانشگاه جرج واشنگتن رفت و در آنجا مطالعات خود را دنبال کرد.

انوشه انصاری تاکنون از خود چندین مقاله و دو پاتنت در مورد کار روی عملکردهای اتوماتیک و گره های یک شبکه بی سیم ارائه داده است.

زندگینامه انوشه انصاری فضانورد,زندگینامه بزرگان,عکس انوشه انصاری

آغاز فعالیت حرفه ای انوشه انصاری

پس از موفقیت و دریافت مدرک فارغ التحصیلی با شرکت های بزرگی مانند COMSAT و MCI همکاری کرد و با آن ها پروژه های موفقیت آمیزی را انجام داد.

پس از گذشت مدتی در سال ۱۳۷۲ مصادف با ۱۹۹۴ میلادی، انوشه با همکاری همسرش حمید انصاری و برادر همسرش امیر انصاری شرکتی را تاسیس کردند و نام آن را تله کام تکنولوژی یا همان TTI گذاشتند. شرکت آن ها در زمینه ی تامین تجهیزات موردنیاز شبکه های کامپیوتری کار می کرد. شرکت آن ها توسط سونوز نتورک در سال 2000 خریداری شد.

در سال ۲۰۰۰ انوشه انصاری جایزه ی اول کارآفرین ملی ایالات متحده آمریکا را از آن خود کرد. و مجله ی فورچیون در سال ۲۰۰۱ وی را در فهرست تاجران موفق قرار داد.

تاسیس شرکت پرودی

پس از فروش شرکت TTI انوشه انصاری به همراه همسرش یک شرکت تازه تاسیس کردند و آن را پرودی نام گذاری کردند. مدیرعامل و ریاست این شرکت بر عهده ی انوشه می باشد و هدف آن ها این است که با مشارکت آژانس فضایی فدراسیون روسیه و شرکت ماجراجویی های فضایی، طرحی را ایجاد کنند که ناوگانی از فضاپیماهای تجاری گردشگران فضایی را به ارتفاعات زیر مداری اعزام کند.

نام این کشتی فضایی «کاشف ماجراجوی فضا» می باشد که می تواند 5 مسافر را به ارتفاعات زیر مداری حمل کند، تا این مسافران خوش اقبال بتوانند گردی سیاره زمین و سیاهی فضا را برای چند دقیقه به تماشا بنشینند.

این فضاپیما جوری طراحی شده که با یک هواپیمای مخصوص تا سطحی از ارتفاعات بالا برود و پس از آن برای رفتن به ارتفاعات بالاتر از هواپیما جدا شود و موتورهای قدرتمند خود را روشن کند. لازم به ذکر است که این فضاپیما به احتمال زیاد از فرودگاه راس الخیمه که در کشور امارات متحده عربی ساخته خواهد شد، پرواز خواهد کرد.

علاقه به فضانوردی انوشه انصاری

انوشه انصاری از همان دوران کودکی و نوجوانی علاقه ی زیادی به فضانوردی داشت و همواره رویای سفر به اعماق فضا را در ذهن خود پرورش می داد. اشتیاق و علاقه ی او زمانی به نتیجه رسید که فعالیت های اقتصادی و پروژه های او و همسرش ثروت فراوانی را برای آن ها به ارمغان آورد.

در سال ۱۳۸۳ مصادف با ۲۰۰۴ میلادی خانواده ی انصاری برای اولین پرواز فضایی خصوصی جایزه ی ۱۰ میلیون دلاری در نظر گرفتند. این سفر باید به وسیله ی یک فضاپیمای قابل بازیابی انجام می شد که بتواند دست کم سه نفر را به ارتفاعی بیش از ۱۰۰ کیلومتر از سطح متوسط زمین برساند و دوباره به زمین بازگرداند.

فضاپیما باید به گونه ای طراحی می شد که پس از اولین پرواز موفقیت آمیز، طی دو هفته بتواند مجدد آن را تکرار نماید. در انتها «جایزه ی انصاری ایکس» به فضاپیمای کوچکی به نام «اسپیس شیپ وان» تعلق گرفت که دارای طراحی به خصوص و خلاقانه ای بود.

نخستین زن فضانورد ایرانی

سفر به ایستگاه بین المللی فضا

با وجود تمام این ها رویای سفر به فضا همچنان در ذهن انوشه انصاری این بانوی خوش فکر و پر جنب و جوش وجود داشت. اشتیاق دیدن کره ی زمین از فضا باعث شد که او سرانجام دل به دریا بزند و برای تجربه ی سفری هیجان انگیز به ایستگاه بین المللی فضایی ثبت نام کند. این سفر حدود ۲۰ میلیون دلار هزینه دربرداشت.

سرانجام در هجدهم اردیبهشت ۱۳۸۵ مصادف با ۸ مه ۲۰۰۶، سازمان فضایی روسیه رسما اعلام کرد که انوشه انصاری به عنوان نخستین زن گردشگر فضایی در یکی از پروازهای فضاپیمای سایوز به مدار زمین سفر خواهد کرد. اما پس از رد صلاحیت داوطلب ژاپنی به خاطر مسائل پزشکی و جا ماندن او از ماموریت، مقرر شد که انوشه انصاری در بیست و سوم شهریور ۱۳۸۵ به سفر فضایی برود.

سازمان فضایی ایران در آستانه ی سفر انوشه انصاری به ایستگاه فضایی، به عنوان متولی بخش فضا در ایران او را مورد تشویق و حمایت فراوانی به خاطر خدمات و فعالیت های ارزنده در توسعه و ترویج فناوری فضایی قرار داد، و سفر او به ایستگاه بین المللی فضایی را به عنوان جایگاه انسان در فضا افتخاری بزرگ و غرورآفرین برای تمام ایرانی ها توصیف نمود.

فضاپیمای سایوز بالاخره در صبح روز دوشنبه ۱۸ سپتامبر ۲۰۰۶ از پایگاه فضایی بایکونر در قزاقستان به فضا پرتاب شد و در ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۶ با موفقیت به ایستگاه بین المللی فضایی پیوست؛ سپس اقامت ۹ روزه انوشه انصاری در ایستگاه فضایی آغاز گردید.

او در مدت اقامت خود در ایستگاه بین المللی فضایی برای آژانس فضایی اروپا مجموعه ای آزمایش های علمی انجام داد که از جمله آن ها می توان به تحقیق و پژوهش در مورد علل کم خونی، تاثیر تغییرات ماهیچه ای بر کمردرد، همچنین تاثیر تشعشعات فضایی روی فضانوردان ساکن در ایستگاه بین المللی فضایی و گونه های میکروبی که در آن ایستگاه پرورش داده اند؛ اشاره کرد.

انوشه انصاری در ۲۹ سپتامبر ۲۰۰۶ به همراه دو تن از فضانوردان ساکن ایستگاه به زمین بازگشت و با استقبال گرمی از سوی خانواده اش، مقامات محلی و مسئولان سازمان فضایی روسیه روبه رو شد. در حال حاضر او نخستین زن فضانورد ایرانی و چهارمین توریست فضایی دنیا محسوب می شود.

عکس های انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

بیوگرافی انوشه انصاری,بیوگرافی و عکس انوشه انصاری,زندگینامه انوشه انصاری

سایر فعالیت های انوشه انصاری

وی به همراه برادر همسرش جمشید انصاری یک موسسه ی خیریه به نام «بنیاد اهورا» را اداره و مورد حمایت مالی خود قرار داده است. او همین طور با کمک امیر و حمید انصاری در زمینه ی خانه دیجیتال، شرکت پرودیا سیستمز را تاسیس نمود که هدف آن راه اندازی یک سیستم پیشرفته برای آمیختن و استفاده آسان تر از محصولات، فایل ها و تولیدات ابزار خانگی دیجیتال مانند صدا، فیلم و ویدیو می باشد؛ که دفاتر رسمی آن ها در هندوستان و تگزاس واقع شده است.

جوایز و افتخارات انوشه انصاری

کسب عنوان کارآفرین برتر از سوی مجله زن شاغل آمریکا در سال ۲۰۰۰

حضور در لیست تاجران موفق مجله معتبر فورچون آمریکا در سال ۲۰۰۱

دریافت نخستین جایزه نوآور سیمونز که سالانه به کارآفرین های موفق زن در زمینه ی فناوری اهدا می شود؛ در سال ۲۰۰۹

اخذ دکترای افتخاری علوم از دانشگاه جرج میسون در ۲۰ دسامبر ۲۰۱۲

دریافت جایزه ملی پیشگامان فضا ایالات متحده آمریکا به پاس خدمات وی به جامعه فضایی در سال ۲۰۱۵


ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.