تاریخ ما
گزیده‌ای از تاریخ و تمدن جهان باستان

زندگینامه مهدی فخیم زاده – بازیگر

آثار مهدی فخیم زاده,افتخارات مهدی فخیم زاده,بیوگرافی مهدی فخیم زاده

لطفا به این مطلب رای دهید

[رای ها : ۰ امتیاز : ۰]

پادکست زندگینامه مهدی فخیم زاده بازیگر


بیوگرافی مهدی فخیم زاده (زندگینامه هنرمندان)

مهدی فخیم زاده یکی از بازیگران با تجربه ی کشور می باشد که بیشتر به خاطر ایفای نقش در سریال های اکشن و پلیسی که خودش آن ها را کارگردانی می کند شناخته شده است. بازیگری که اکنون به دلیل بیماری کم کار شده، روزگاری یکی از بازیگران پرکار سینمای کشور بود و توانست جوایز و افتخارات معتبری را نیز به دست آورد.

فخیم زاده علاوه بر سریال هایی که برای شبکه های تلویزیونی ساخته است، در سینما نیز فعالیت عمده ای داشته است. فعالیتی که پر افتخار ترین بخش آن را می توانیم به دهه ۷۰ اختصاص دهیم. جایی که با بازی در فیلم های بزرگی چون تاواریش نشان داد که بازیگری بزرگ و توانا است. مهدی فخیم زاده علاوه بر کارگردانی و بازیگری به فیلمنامه نویسی نیز مشغول بوده است و حتی توانسته دیپلم افتخار جشنواره فجر را برای بهترین فیلمنامه ی سال به دست آورد.

دوستان عزیز سایت پرورش افکار برای آشنایی بیشتر و کسب اطلاع از زندگی نامه مهدی فخیم زاده در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا به بررسی این بازیگر، کارگردان و فیلمنامه نویس پر افتخار کشور بپردازیم.

دوران کودکی و نوجوانی مهدی فخیم زاده

مهدی فخیم زاده در سال ۱۳۲۱ و در شهر تهران متولد شد. این بازیگر جزو معدود هنرمندان کشور می باشد که هم در سینمای قبل از انقلاب و هم در سینمای پس از انقلاب نقشی عمده را بازی کرده است و این به خاطر آن است که تحصیلات آکادمیک بازیگری را گذرانده است. فخیم زاده در رشته ی ادبیات فرانسه در دانشگاه تهران فارغ التحصیل شده است و از همان دوران نوجوانی نسبت به این درس اهمیت زیادی می داده است. فضای خانواده او و هم چنین تلاش و پشتکاری که خودش داشت باعث شد تا پا به عرصه ی پر هیاهوی سینما و تلویزیون بگذارد و توانایی های خودش را در این زمینه ثابت کند.

آثار مهدی فخیم زاده,افتخارات مهدی فخیم زاده,بیوگرافی مهدی فخیم زاده

آغاز فعالیت حرفه ای

مهدی فخیم زاده کار بازیگری را در سال ۱۳۴۹ و با بازی در فیلم «تپلیِ رضا میر لوحی» آغاز کرد. او در این فیلم در کنار بازیگرانی چون همایون، مرتضی عقیلی و زری خوشکام بازی کرد و بدین ترتیب با ارائه ی یک بازی شگفت انگیز توانست ثابت کند که می تواند یکی از بهترین های سینمای ایران باشد.

با نگاهی کوتاه به سابقه ی بازیگری فخیم زاده می توانیم ببینیم که او در آثار مختلف و در ژانرهای متفاوتی بازی کرده است. بسیاری او را با جمشید هاشم پور مقایسه می کنند و این مسئله به دلیل آن است که فخیم زاده تمامی سکانس های اکشن فیلم هایش را خودش بازی می کند. کاراته ورزشی است که مهدی فخیم زاده به صورت حرفه ای آن را دنبال می کند و همین ورزش باعث شده تا او بدنی ورزیده و آماده برای ایفای نقش های اکشن داشته باشد.

گذشته از کار بازیگری که احتمالا باید آن را مهم ترین فعالیت فخیم زاده بنامیم؛ وی در کار فیلمنامه نویسی نیز دستی دارد و تاکنون آثار موفقی را نوشته است. کارهایی که تعدادی از آن ها جزء بهترین های سینمای ایران از نظر مردم است و همان طور که اشاره کردیم کسب دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه نویس به خوبی نشان از هنر بالای مهدی فخیم زاده دارد.

وی درباره فعالیت زیاد خود در ژانر پلیسی می گوید: «علاقه مندی من باعث شد تا به سوی این سبک روی بیاورم و با توجه به آن که فیلم های درام و تاریخی بسیاری کار کرده بودم می خواستم با ساخت سریالی متفاوت تمام نگاه های بینندگان را به سمت سریالم جذب کنم که از قضا در آن موفق هم بودم.»

منظور مهدی فخیم زاده از این سریال پلیسی «بی صدا فریاد کن» است که از نظر بسیاری از مردم یکی از بهترین سریال های تاریخ تلویزیون است. در آن زمان که سریال های کلیشه ای طنز و تاریخی در تلویزیون پخش می شد، فخیم زاده سریالی را ساخت که تاکنون مانند آن را در ایران ندیده بودیم و با توجه به عدم گستردگی اینترنت و سریال های خارجی مردم نیز به تماشای سریال فوق الذکر نشستند تا بدین ترتیب این فیلم مهدی فخیم زاده تبدیل به یکی از پر بیننده ترین ساخته های صدا و سیما شود.

وی در بخشی از صحبت های خود می گوید که نویسندگی مثل تراشکاری می ماند. شما باید طوری فیلمنامه ی یک اثر را بنویسید که با هر بازیگری هماهنگی داشته باشد. چرا که ممکن است فیلمنامه را بر اساس یکی از بازیگران مد نظر خود بنویسید و بعد آن بازیگر بیاید و متوجه شوید آن طور که باید نمی توانید با همدیگر کار کنید، ولی اگر فیلمنامه به اندازه ی کافی تراش خورده باشد می تواند با هر بازیگری هماهنگی داشته باشد. البته کار با بازیگران آشنا می تواند در برخی موارد کار شما را ساده تر پیش ببرد. مثلا خانم نونهالی و آقای محمد صادقی از بازیگرانی هستند که به دلیل آشنایی با سبک کاری من، راحت تر هم با کار من کنار می آیند.

زندگی نامه مهدی فخیم زاده,زندگینامه مهدی فخیم زاده,زندگینامه هنرمندان

زندگی شخصی مهدی فخیم زاده

مهدی فخیم زاده متاهل است و یک فرزند دختر دارد.

مهدی فخیم زاده به موسیقی علاقه زیادی دارد به گونه ای که در بخشی از وقت آزاد خود گیتار می نوازد و این در حالی است که هیچ کلاس آموزشی را هم نگذرانده است. هیچ علاقه ای به گوش دادن به موزیک های سبک جدید ندارد اما آهنگ های سنتی را به شدت می پسندد.

لیست جوایز و افتخارات مهدی فخیم زاده

مهدی فخیم زاده به دلیل هنرنمایی در آثار مختلف توانسته جوایز مختلفی را از آن خود کند، که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

۱ – دیپلم افتخار بهترین فیلمنامه برای فیلم شتاب زده، دهمین جشنواره فیلم فجر – سال ۱۳۷۰

۲ – تقدیر برای نوشتن فیلمنامه برای فیلم همسر از سوی دوازدهمین جشنواره فیلم فجر – سال ۱۳۷۲

۳ – تقدیر به عنوان بهترین بازیگر نقش مکمل مرد، برای بازی در فیلم تاواریش از سوی دوازدهمین جشنواره فیلم فجر – سال 1372

۴ – انتخاب فیلم همسر به عنوان چهارمین فیلم سال در نهمین دوره منتخب نویسندگان و منتقدان – سال ۱۳۷۳

عکس های مهدی فخیم زاده

عکس های مهدی فخیم زاده

آثار مهدی فخیم زاده,افتخارات مهدی فخیم زاده,بیوگرافی مهدی فخیم زاده

آثار مهدی فخیم زاده,افتخارات مهدی فخیم زاده,بیوگرافی مهدی فخیم زاده

آثار مهدی فخیم زاده,افتخارات مهدی فخیم زاده,بیوگرافی مهدی فخیم زاده

آثار مهدی فخیم زاده,افتخارات مهدی فخیم زاده,بیوگرافی مهدی فخیم زاده

آثار مهدی فخیم زاده,افتخارات مهدی فخیم زاده,بیوگرافی مهدی فخیم زاده

آثار مهدی فخیم زاده,افتخارات مهدی فخیم زاده,بیوگرافی مهدی فخیم زاده

آثار مهدی فخیم زاده,افتخارات مهدی فخیم زاده,بیوگرافی مهدی فخیم زاده

لیست فیلم ها و آثار مهدی فخیم زاده

لیست فیلم هایی که مهدی فخیم زاده در آن ها ایفای نقش کرده است را می توانید در ادامه به تفکیک سال اکران آن ها مشاهده نمایید.

فیلم های سینمایی

هم نفس (۱۳۸۲)

تاواریش (۱۳۷۲)

شتابزده (۱۳۷۰)

رنو تهران ـ (۱۳۶۹)

بهار در پاییز (۱۳۶۶)

مسافران مهتاب (۱۳۶۶)

تشریفات (۱۳۶۴)

جدال (۱۳۶۴)

فرار (۱۳۶۳)

تفنگدار (۱۳۶۲)

خاک و خون (۱۳۶۲)

زخمه (۱۳۶۲)

اشباح (۱۳۶۰)

میراث من جنون (۱۳۶۰)

به دادم برس رفیق (۱۳۵۷)

زخم خنجر رفیق (۱۳۵۷)

غربتی ها (۱۳۵۶)

فری دست قشنگ (۱۳۵۶)

هزار بار مردن (۱۳۵۶)

پشمالو (۱۳۵۵)

پیش کسوت (۱۳۵۵)

پلنگ در شب (۱۳۵۴)

کمین (۱۳۵۴)

مجازات (۱۳۵۴)

هم خون (۱۳۵۴)

اسرار گنج دره جنی (۱۳۵۳)

یاور (۱۳۵۳)

مکافات (۱۳۵۲)

تپلی (۱۳۵۱)

خانواده سرکار غضنفر (۱۳۵۱)

سریال های تلویزیونی

تنهاترین سردار ۱۳۷۵

ولایت عشق ۱۳۷۹

خواب و بیدار ۱۳۸۱

هم نفس ۱۳۸۲

حس سوم ۱۳۸۴

بی صدا فریاد کن ۱۳۸۶

ساختمان ۸۵ – 1389

مختارنامه ۱۳۸۸

تکیه بر باد ۱۳۹۱

فوق سری ۱۳۹۳

دندون طلا (شبکه نمایش خانگی) ۱۳۹۴


ممکن است شما دوست داشته باشید

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.