زندگینامه مازیار
عبدالرضا کیانینژاد با اسم مستعار مازیار در تاریخ یک تیر 1331 در بابل به دنیا امد. خواننده مرد قدیمی ایرانی در زمینه پاپ بود. این خواننده قدیمی در سال ۱۳۷۶ بخاطر سکتهٔ قلبی و مغزی فوت کرد.
زندگینامه مازیار
عبدالرضا کیانینژاد با اسم مستعار مازیار در تاریخ یک تیر ۱۳۳۱ در بابل به دنیا امد. خواننده مرد قدیمی ایرانی در زمینه پاپ بود. این خواننده قدیمی در سال ۱۳۷۶ بخاطر سکتهٔ قلبی و مغزی فوت کرد. این خواننده مرد قدیمی در امامزاده طاهر کرج به خاک سپرده شد. از اهنگ های به جا ماند از این خواننده مرد قدیمی میتوان به کارهای کبوتر، ماهیگیر، ایران ایران و … نام برد.مازیار در خردسالی استعداد بی نظیر خود در موسیقی را نمیان کرد و در اردوهای مدرسه ای رامسر، به طوری استعدادش در سطحی وسیع به نمایش گذاشته شد.همسر مازیار افسانه سهایی است که در سال ۱۳۵۷ با مازیار ازوادج کرد. مازیار دقیقا افسانه را نمی شخناخت لیکن افسانه از راه رادیو و تلویزیون اهنگ های این خواننده قدیمی را گوش کرده بود و مازیار شخص مورد علاقه اش بود.
دختر بزرگ مازیار با اسم غزل کیانی نژاد آهنگساز، ترانه سرا و خواننده است. دختر این خواننده قدیمی چند کنسرت برای بانوان گذاشته بود و درکنار مادر، خواهرش اهنگی بسیار زیبایی را اجرا کرد. در نیمهٔ دوم دهه ۱۳۴۰ مازیار یک دانش آموز دبیرستانی بود که به اطرافیانش حطاب کرده بود: «مطمعنا باشید من یک روز خواننده مشهوری می شوم.» و سال ها بعد او در یکی از مسابقات هنری دانشآموزان که به داوری محمد نوری بنا گذاشته شده بود، رتبهٔ اول را در بین دانشآموزان سراسر ایران گرفت.
کار کردن کنار با جهانبخش پازوکی
وی برای ادامهی فعالیت در سن شانزده سالگی به تهران رفت تا بتواند کار در فضاهای حرفهای را تجربه کند. جهانبخش پازوکی که تصادفا در یکی از اجراهای او حضور داشت و با شنیدن صدای مازیار به وی پیشنهاد همکاری داد. اسم هنری مازیار را نیز همین آهنگساز برای او انتخاب کرده است. حاصل این همکاری ترانههایی مثل «ماهیگیر» و «کبوتر» بود که این ترانهها از محبوبیت برخوردار بودند. بدین ترتیب برای وی زمینهی همکاری با اساتید آهنگساز آن دوران همچون بابک بیات، محمد شمس، عماد رام، ناصر چشم آذر، تورج شعبانخانی، آرش سزاوار و سایرین فراهم گردید.
فوت این خواننده مرد قدیمی
مازیار در زمان های اخر عمر خود چهار آهنگ را به صورت آزمایشی رکورد کرده بود. این کارها با آهنگسازی عباس تجویدی بود و در استودیوی شخصی ضبط شده بود که چند وقت بعد با مدد تجویدی و خانواده خودش به دست ناشرین داخلی به بازار ارائه یافت. مازیار در سحرگاه ۱۶ فروردین سال ۱۳۷۶ در اوایل میانسالی زمانی که دو ماه و نیم مانده بود تا ۴۵ ساله شود، بر اثر سکتهٔ قلبی و مغزی در گذشت.مرسی که تا پایان بیوگرافی مازیار با سایت ماندگار تاریخ ما همراه بودید.
واقعا بی انصافی در حقش کردن والله این خواننده های علکی امروز به گرد پای این خواننده نمیرسند هم از لحاظ اخلاقی وهم هنری
سلام: صدای عجیبی داشت اینقدر این صدا در دل می نشست که دیگه تا پیری همراهت بود و زمزمه میکردی.ظلم بزرگی در حقش شد حتی نه یک ترانه غیر اخلاقی داشت نه طرز رفتارش غیر اخلاقی بود. نمیدونم چرا حبیب را مجوز دادند که خیلی خوب بود ولی مازیار موفق نشد. هرچه فکر میکنم ضرر به نظام و جامعه هم رسید چون ترانه از قبیل ایران را میتونست ادامه بده. الان منم و این سن و هنوز مازیار.
ممنون از این مطلب کاربردی